2012-05-25 Branný výcvik se stanováním (2+3 tř)

Název

2012-05-25 Branný výcvik se stanováním (2+3 tř)

Popis

Dne 25.5. jsme absolvovali branný výcvik, zakončený stanováním s tábořením. Děti tenhle výlet měli za odměnu celoročního snažení. Vyšli jsme ze školy pěšky směr Hynčice až do České Vsi. Po cestě jsme narazili na farmu s ochočeným srnečkem, kde nás provedli a mohli jsme pobýt. Pak jsme pokračovali přes další kopec do Č.V., kde si děti ihned po příchodu postavili sami stany, přinesli dřevo na oheň a opékali jsme párky. Ukázali jsme si také typy stavění ohniště a pak jsme hráli hry do příchodu 6. třídy, kteří přijeli za námi na kole. Večer pak připravili šesťáci stezku odvahy pro druháky a třeťáky. Zapálili jsme náborák, snažili se zpívat, ale postupně již značně unavené děti odcházeli od táboráku spát. Ale ještě dlouho si švitořili ve stanu.
Další den jsme společně venku snídali a pak byl den rozdělen na malování, fotbal, společenské hry a odpočinek v sítích (hamakách).
Společně jsme se pustili do vaření oběda. Vydařil se. Pohostili jsme i rodiče, kteří si odpoledne postupně přijížděli pro děti.
Tak zase za rok za dobrou práci !

Období

Statistiky

  • 60 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-05-25 Branný výcvik se stanováním (2+3 tř)
Komentáře Přidat